Yhteystiedot

Helsingin viihdepelit Oy (Y-tunnus 2616848-5)

  • Puhelin: 050 441 7909 (arkisin 11-17)
  • WhatsApp: 050 441 7909 (arkisin 11-17)
  • E-mail: info@viihdepelit.fi
  • E-mail: etunimi.sukunimi@viihdepelit.fi
  • 400 m2 showroom ja varasto: Melkonkatu 18, 00210 Helsinki (Lauttasaari).
  • Ajo-ohje varastolle: Aja talon vasemmalla puolella olevalle lastauslaiturille. Etukäteen tilattujen laitteiden noudot, palautukset ja toimitukset onnistuvat 24/7.
Viihdelaitteiden ja peliautomaattien lyhytaikainen vuokraus juhliin ja tapahtumiin on meidän heiniä! Kalusto on siistiä ja se pidetään kunnossa.
 
Vuokraamme pelejä ja automaatteja esimerkiksi yritysjuhliin, messuosastoille, pikkujouluihin, tyky- tai kick off -tapahtumiin ja kaikkiin muihinkin tilaisuuksiin – noudettuna tai asennettuna kuljetuksineen. Oheistuotteena löydät meiltä myös pelien mainosteippaus- ja entisöintipalvelut.
 
Homman nimi on se, että hoidamme asiat viimeisen päälle  ja pyrimme koko ajan tekemään asioita paremmin – tarjoamme siistejä, puhtaita, tasokkaita ja teknisesti luotettavia laitteita järkevään hintaan.
 
Rolle ja Kimi perustivat huhtikuussa 2014 osakeyhtiön, jonka nimeksi tuli Helsingin viihdepelit. Teemme tätä rakkaudesta lajiin. Tapahtumia on tähän mennessä kertynyt yli tuhat, alan aikaisemman kokemuksen lisäksi.
 
Kiitos teille kaikille, jotka olette auttaneet meitä pääsemään tähän asti ja kiitos teille kaikille nykyisille sekä tuleville asiakkaillemme. Te autatte meitä pääsemään tavoitteisiimme ja te olette syy minkä takia me tätä teemme! <3