Whack the Wall

170 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2128
 399
 485
 577
 671
 7+68

Vuokratuotteen kuvaus:

Tiedät varmaan sen pelin, jossa vasaralla lyödään myyrää tai jotakin vastaavaa, kolosta pongahtavaa otusta – kuten esim tämä (linkki): Nuijapeli.
Whack the Wallissa peli-idea on sama, mutta peliä pelataan kahdestaan tai nelistään vastakkain (eli seinän molemmilla puolilla on sälli tai kaksi). Tavoitteena on työntää seinässä olevia tankoja mahdollisimman nopeasti, jolloin ne pongahtavat ulos toisella puolella seinää. Voittaja on se pelaaja tai joukkue, jolla ajan loputtua on enemmän tankoja painettuna vastustajan puolelle. Mukana on sekuntikello ajanottoa varten.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tämän laitteen voit myös kuljettaa helposti itse, jos siltä tuntuu. Kuljetus- ja asennuspalvelun hinnat löydät tästä linkistä. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät puolestaan tästä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
400 cm 205 cm 255 cm 230V 7,5A 60 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
70 cm 120 cm 70 cm 28 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...