Stacking Challenge mukipeli

200 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2150
 3117
 4100
 590
 683
 7+80

Vuokratuotteen kuvaus:

Yksinkertainen ja koukuttava taitopeli, jota voi pelata niin yksi kuin kaksi pelaajaakin kerrallaan. Pelissä on moniväriset ja säädettävät valotehosteet.
Mukipelissä kisataan siitä, kuka nopeiten kasaa tornin tai torneja mukeja käyttäen. Kello lähtee käyntiin, kun nostat kädet painikkeilta ja pysähtyy vastaavasti kun laitat kädet takaisin painikkeille – tässä välissä torni pitää rakentaa mahdollisimman vikkelästi ja purkaa sitten takaisin samanlaiseksi mukikasaksi kuin aloittaessa. Aikaa mitataan tuhannesosasekunnin tarkkuudella – mainio laite turnauspeliksi myös isommalle porukalle!
Mukana on yksinkertaiset ohjeet, joista näkyy ideoita eri tornirakennelmiin.
Katso myös alla oleva video:

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Stacking Challenge mukipelin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
210 cm 108 cm 40 cm + pelaajat 230V 1A 45 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 190 cm 40 cm 40 kg / 3 osaa

 

Saatat myös pitää...