Snookball megabiljardi

490 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2368
 3286
 4245
 5221
 6204
 7+196

Vuokratuotteen kuvaus:

ISO biljardipöytä, jossa pallot ovat jalkapalloja. Lattialle asennettavan ”pöydän” koko on 360 x 660 cm. Snookball -biljardissa ei tarvita biljardikeppejä, sillä pallot ”lyödään” joko vierittäen ”keilailutyylillä”  tai potkien ”jalkapallotyylillä”.
Takuulla viihdyttävä teambuilding -aktiviteetti, jota kaikki haluavat kokeilla! Megabiljardia voidaan pelata yksi vastaan tai joukkueina (joukkueversiossa ”lyntivuoro” joukkueen sisällä kiertää). 

”Pöytä” koostuu 12 osassa toimitettavasta puuvallista, pallosarjasta sekä alusmatosta. Asennus onnistuu kaikille suht. tasaisille ja koville pinnoille – esim. lattialle, asfaltille tai nurmikolle.

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Snookball jalkapallobiljardia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
360 cm 25 cm 660 cm 230 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 190 cm 40 cm 40 kg / 15 osaa