Snookball megabiljardi

490 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2368
 3286
 4245
 5221
 6204
 7+196

Vuokratuotteen kuvaus:

ISO biljardipöytä, jossa pallot ovat jalkapalloja. Lattialle asennettavan ”pöydän” koko on 360 x 660 cm. Snookball -biljardissa ei tarvita biljardikeppejä, sillä pallot ”lyödään” joko vierittäen ”keilailutyylillä”  tai potkien ”jalkapallotyylillä”.
Takuulla viihdyttävä teambuilding -aktiviteetti, jota kaikki haluavat kokeilla! Megabiljardia voidaan pelata yksi vastaan yksi- periaatteella tai joukkueina (joukkueversiossa ”lyöntivuoro” joukkueen sisällä kiertää). 

”Pöytä” koostuu 12 osassa toimitettavasta puuvallista, pallosarjasta sekä alusmatosta. Asennus onnistuu kaikille suht. tasaisille ja koville pinnoille – esim. lattialle, asfaltille tai nurmikolle.

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Snookball jalkapallobiljardia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
360 cm 25 cm 660 cm 230 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 190 cm 40 cm 40 kg / 15 osaa

 
 

Saatat myös pitää...