Shuffleboard pöytäcurling

290 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2218
 3169
 4145
 5131
 6121
 7+116

Vuokratuotteen kuvaus:

Baareista tuttu taitopeli.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiekot liukuvat vahatulla ja erikoiskäsitellyllä pinnalla uskomattoman hyvin. Tarkka käsi, kunnon kierre kehiin ja *klik*: vastapelurin kiekko napsahtaa pois kentältä! Voi sitä riemun määrää.
Peliä pelataan kahdestaan toisiaan vastaan, myös joukkueina tai turnauksena. Tai juomapelinä (?). Pelaajat heittävät yhden kiekon vuorotellen. Pelaaja joka ensin saa 15 pistettä tai yli voittaa. Vain se pelaaja jonka yksittäinen kiekko on kaikista pisimmällä saa kierrokselta pisteitä – tämä tekee pelistä melko jännittävän! Mukana pelin tarkemmat säännöt.
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Shuffleboard pöytäcurlingin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
62 cm 85 cm 280 cm 100 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
25 cm 62 cm 280 cm 70 kg / 4 osaa

 

Saatat myös pitää...