Kuvaus

Segwaylla ajaminen on todella hauskaa! Oikealle ja vasemmalle ohjaat kääntämällä keppiä sinne minne olet kääntymässä. Kiihtyvyyttä sekä jarrutusta ohjaat nojaamalla eteen- tai vastaavasti taaksepäin. Katso video alapuolelta!
Segwayn kehittynyt ja tarkka tekniikka pitää huolen tasapainosta, joten ajotekniikan oppii melko helpolla – varsinkin näpyttelysukupolvi pitää tällä ajamista ihan arkisena juttuna.
Segway sopii mainiosti esitteiden jakamiseen tai vaikka ajotarkkuuskilpailuun – rakenna kartioista sokkelo tai vaikka taskuparkkikolo?
Toimitetaan latausjohdon kanssa ja ladattuna. Yksi lataus kestää maastosta riippuen noin kymmenen tai jopa usean kymmenen kilometrin.
Maksiminopeus on 20 km. tunnissa, tästä johtuen Segwayta ei tule koskaan käyttää ilman valvontaa ja perehdytystä. Perehdytämme toimituksen yhteydessä yhden vastuuhenkilön laitteen turvallista käyttöä ja käyttöopastusta varten.
Kysy myös useamman Segwayn saatavuutta tapahtumaasi!

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Segwayta voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
65 cm Säädettävissä 45 cm 230V (vain ladattaessa 59 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 135 cm 65 cm 59 kg / 1 osaa