SEGA Showdown -ajosimulaattori (1 kpl.)

399 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2299
 3233
 4200
 5180
 6166
 7+160

Vuokratuotteen kuvaus:

SEGA:n Showdown on nappivalinta, jos etsit modernia ajopeliä huippulaatuisella ajotuntumalla ja isolla, tarkalla näytöllä. Ihan kuningasvalinta kaikille yleisöille, jotka arvostavat arcade -pelejä. Sopii hyvin myös messuosaston vetonaulaksi (valaistut yläosat voi brändätä!). 
Pelin kesto on muutaman minuutin. Pelaaja valitsee pelin alussa haluamansa pelimuodon – vaihtoehtoina on esimerkiksi tavallista rata-ajoa tai eri versioita romurallista. Meidän mielestä kaikista hauskin näistä on nimeltään ”Demolition” – siinä ajetaan romurallia korkealla olevalla kentällä. Demolitionissa pisteitä saa joko toisen romuttamisesta tai siitä, kun saat toisen työnnettyä reunalta alas. Ihan hulvattoman koukuttavaa!
  • Voi pelata yksinpelinä. Jos haluat kaksinpelin, katso tämän linkin tuote.
  • Loistava grafiikka ja iso näyttö.
  • Kunnon ratti Boost -napeilla ja force feedbackilla.
  • Kulkee osissa – katso kuvagalleria.
  • Hyvä kisalaite! Kerätyt pisteet näkyvät aina pelin lopussa.
Tässä ei ole sitä monesta ajopelistä tuttua ominaisuutta, jolla häviöllä oleva pelaaja saisi enemmän vauhtia. No mercy, paras voittakoon! 
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia SEGA Showdown ajosimulaattoria / rallisimulaattoria voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa :
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
123 cm 217 cm 172 cm 230V 1,5A 220 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
85 cm 192 cm 122 cm 120 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...