Popcornvitriini XL valmispopcornille

210 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2158
 3123
 4105
 595
 688
 7+84

Vuokratuotteen kuvaus:

Kuuma kiertoilma säilyttää popcornit täydellisinä ja maukkaina. Popcornvitriiniin mahtuu iso kasa kuvissa näkyviä 1,5 litran popcornlaatikoita. Ja voihan näitä vitriinejä vuokrata kaksi, jos tarvitaan lisää paukkuja? Paukkumaissi on muuten maailman syödyin poksahteleva vihannes, joten menekkiin kannattaa varautua. Vuokrahintaan sisältyy myös kuvissa näkyvä puinen jalusta / laatikko.
Huomioi, että tarvitset tukevan pöydän vitriinille, ellet pidä sitä mukana olevalla jalustalla. Vitriiniosan paino 105 kg. Vitriiniin voi myös tilata brändäyksen.
Valmispopcorn on täydellinen valinta tilanteeseen, jossa poppareita tarvitaan nopeasti ja paljon, tai tilanteeseen, jossa tavanomaista popcornkonetta ei muista syistä voi, saa, tai ehdi käyttää popcornin valmistamiseen. Myymämme valmispopcorn on maukasta ”leffapopparia”.
Vitriinin etu- ja takaosassa on liukuovet. Ohjauspaneelissa on kytkimet valaistukselle ja lämmitykselle. Vitriinissä on kaksi sisävaloa, yksi etuvalo sekä kaksi kiertoilmapuhallinta, joissa on termostaattiohjatut lämpövastukset. Sisälämpötila pysyy noin 60 asteessa. Laite toimitetaan puhdistettuna, desinfioituna ja suojapussiin pakattuna.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Popcornvitriinin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
92 cm 175 cm 82 cm 230V 7,5A 135 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
82 cm 114 cm 92 cm 105 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...