Western Shooting Gallery -pallokanuunagalleria

300 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2225
 3175
 4150
 5135
 6125
 7+120

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä moniin sisätiloihinkin mahtuva puhallettava pallotykkiammunta sopii hauskaksi peliksi niin lastentapahtumiin kuin myös aikuisille Villi Länsi / Wild West -henkisiin teemajuhliin. ”Tykinkuulat” ovat harmittomia pallomeren palloja, jotka rullaavat takaisin pelaajille maalialueelta. Pelin ideana voi olla esimerkiksi ”kuka kolmesta pelaajasta osuu ensin molempiin maaleihin” tai” kuka kolmesta pelaajasta osuu X määrällä palloja eniten”. Laite täytetään pomppulinnan tavoin puhaltimella – toinen puhallin tuottaa lisäksi pallokanuunoihin tulevan paineen. 
Puhdistamme puhallettavat laitteet säännöllisesti. Töhnää ja tunkkaisuutta ei suosita! Toimitukseen sisältyy maakiilat, moska, kiinnitysköyttä, aluspeite, puhallin sekä 20 metrin ulkojatkojohto.
Jos asennuspaikka on nurmikolla tai päällystämättömällä maalla: Kiinnitä laite mukana tulevilla maakiiloilla. Jos asennuspaikka on pehmeällä hiekalla, asfaltilla tai kovalla pinnalla: Kiinnitä peli neljästä kulmastaan köysillä tai vuokraa meiltä erikseen painosäkit 8 kpl. á 24 kg. Sisätiloissa peliä ei tarvitse kiinnittää.
 

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
340 cm + kaktukset edessä sivuilla 2×40 cm 345 cm (vain etuosan korkeimmasta kohdasta keskellä) 450 cm + puhaltimet 80 cm 230V 9A 100 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
80 cm 100 cm 60 cm 70 kg / 7 osaa

Saatat myös pitää...