Nintendo Wii 40″ sis. 4 ohjainta + peli omaksi

199 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2149
 3116
 4100
 590
 683
 7+80

Vuokratuotteen kuvaus:

Konsolipelien ystäville paketti vailla vertaa. 1-4 pelaajaa voi pelata hauskoja minipelejä samaan aikaan.
Avaamattoman Wii Sports Resort -pelilevykkeen hinta sisältyy laitteiston vuokrahintaan (tekijänoikeussyistä uusi pelilevyke myydään joka vuokrauksen yhteydessä erikseen, eli käytännössä käytät tapahtumassasi omaa pelilevykettäsi).
Wii Sports Resort -pelissä on paljon hauskoja minipelejä: jousiammunta, pöytätennis, keilailu, koripallo, miekkailu, frisbee, vesilautailu, melonta, pyöräily, vesiskootteripujottelu sekä ilmailulajit.
Ohjaimessa on lukuisia liiketunnistimia, peliä pelataan liikuttamalla ohjainta kuten pelissä kulloinkin käytettävää härveliä oikeastikin liikutettaisiin. Pelaamista ei malta lopettaa kun pääsee vauhtiin!
Näytön koko on 40 tuumaa. Varaparistot ohjaimiin sisältyvät toimitukseen.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Nintendo Wii:n voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa (suositeltu pelialueen koko):
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
250 cm 240 cm 300 cm 230V 1A 35 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 160 cm 60 cm 20 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...