Neuron Race nopeus- ja reaktiopeli (#2)

220 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2165
 3128
 4110
 599
 692
 7+88

Vuokratuotteen kuvaus:

Uusi, ennennäkemätön ja nopea peli kahdelle tai yhdelle. Pelin kulmissa, reunoissa ja napeissa on näyttävät moniväriset valotehosteet.
Perusideana on 20 sekuntia kestävän pelin aikana kerätä pisteitä painamalla omalla puolella syttyviä valoja. Järjestyksellä ei ole väliä, nopeus ratkaisee. Valot palavat noin sekunnin ja oikeasta painalluksesta saa yhden pisteen. Väärästä tai myöhästyneestä painalluksesta menettää yhden pisteen.
  • Pisteet näkyvät tasossa olevilta näytöiltä.
  • Hyvät musiikkitehosteet! Äänenvoimakkuus säädetään halutulle tasolle toimituksen yhteydessä.
  • Peliin voi toimituksen yhteydessä valita yhden kahdesta pelimuodosta: nopeuspelin tai reaktiopelin.
    • Nopeustesti: Viisi valoa voi syttyä kerrallaan. Reaktioajalla ei ole niin suurta merkitystä, se joka nopeiten kuittaa palavat valot voittaa.
    • Reaktiotesti: Yksi valo syttyy kerrallaan. Se joka reagoi nopeiten ehtii kuitata enemmän valoja pelin aikana. Tässä pelimuodossa pelaajien välinen erotus jää usein vain parin pisteen päähän toisesta.
    • Neuron Race nopeuspeli / reaktiopeli toimitetaan oletusarvoisesti ”Nopeustesti” -asetuksella. Mainitse tilauksen yhteydessä erikseen, jos haluat laitteen ”Reaktiotesti” -asetuksella.

 

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
127 cm + pelaajat 85 cm 78 cm 230V 0,5A 85 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 145 cm 85 cm 73 kg / 1 osa

 

Saatat myös pitää...