Vaatimaton pöytäjalkapallopeli 2-44 pelaajalle

840 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2630
 3490
 4420
 5378
 6350
 7+336

Vuokratuotteen kuvaus:

Aivan järkyttävän levoton määrä peliukkoja yhdistyy harmonisen kauniiksi kokonaisuudeksi tässä lähes Venäjän kokoisessa pöytäjalkapallopelissä. Ei, älä ajattele etteikö määrä korvaisi laatua (se ei pidä paikkaansa).

Tämä mammuttimainen järkäle sopii jopa 44 pelaajalle (yksi tikullinen ukkoja per pelaaja), tai 22 pelaajalle, jos jokaisella on kaksi tikullista ukkoja ohjattavana. Lähes seitsemän metrin pituus tekee tästä mainion aktiviteetin kaiken kokoisille peliporukoille. Suomen suurin pöytäjalkapallo sopii aktiviteetiksi niin yritysjuhlaan, kick off -tapahtumaan kuin yrityksen virkistyspäiväänkin.

Miksi tämä kannattaa valita? Ajattele tilanne, jossa olet vuokrannut pelkän tavallisen pöytäjalkapallopelin. Vieraat tulevat sisään ja toteavat ”Hauskaa, pöytäjalkapallo..”, ja jatkavat eteenpäin. Ajattele sitten tilanne, jossa vuokraat tämän – vieraat tulevat sisään ja toteavat ”Joooooo! Whoah, mikä toi on?! Tule, mennään kokeilee!!” – kumpi parempi?

Pöytä kulkee kolmessa osassa ilman jalkoja (kukin osa omalla kuljetusalustallaan). Joissakin tapauksissa tätä voidaan kantaa portaita pitkin.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Vaatimattoman pöytäjalkapallopelin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.
Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
648 cm 93 cm 110 cm (+tilaa pelaajille ja kepeille) 205 kg
Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
46 cm 110 cm 232 cm 80 kg / 17 osaa

Saatat myös pitää...