Hot Dog -vitriini

99 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 274
 358
 450
 545
 641
 7+40

Vuokratuotteen kuvaus:

Ei vaadi kokoaikaista hodaritekijää, pari vilkaisua silloin tällöin riittää – ja hodaribuffetti kypsyy kuin itsekseen! Tiimimme kommentoi höyrytettyjä nakkeja seuraavasti: ”Mucho perfecto!”. Äärimmäisen hyödyllinen hodarikone pienempiin juhliin ja tapahtumiin. Tämä on kätevä, koska raaka-aineita ei tarvitse käännellä kuten grillissä. Eikä tämä savuta. Asetukset kerran kohdalleen ja se on siinä. Lämmittäminen tapahtuu höyryllä – tämän takia nakit ja sämpylät säilyvät pitkään. Pihdit, käyttöohjeet ja kuljetuslaatikko kuuluvat toimitukseen. Kone toimitetaan aina puhdistettuna ja alkoholilla desinfioituna. 
Kapasiteetti on sämpylä- ja nakkivalinnoista riippuen noin 30 sämpylää ja 80-160 nakkia. Sämpylät lämpenevät nopeasti, joten niitä saa hetkessä lämmitettyä lisää. Koneen lämpeneminen käyttökuntoon kestää noin tunnin, jos sisään laitettu vesi on kylmää. Vettä mahtuu kerralla kahdeksan litraa. Laitteessa on lämpötilasäädin sekä vesimäärän tunnistin, joka katkaisee lämmityksen jos vettä on höyrystynyt liikaa.
Hinta ei sisällä puhdistusmaksua, voit halutessa lisätä sen saatavuuskyselykoriin erillisenä tuotteena (25€ + alv.). Vuokrahintaan sisältyy grillitaskuja 100 kappaletta.
Hodarimestarin ostoslista: Sämpylät (briossi), nakit, ketsuppi (Herkkumaa tai Felix), sinappi (Salosen pimeäpullo väkevä), kurkkusalaatti ja paahdettu sipuli. Mukaan sopii myös vegenakit, rapea ruukkusalaatti, punasipuli, maustetut majoneesit sekä sinappikurkkusalaatti.
 

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
40 cm 50 cm 43 cm 230V 6A 20 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
50 cm 50 cm 60 cm 27 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...