Hattarakone led-valolla

160 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2120
 393
 480
 572
 667
 7+64

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä ammattikäyttöön tehty hattarakone led-valolla eroaa monella tapaa kiinalaisista halpamalleista – näissä oikeissa hattarakoneissa on halvempiin kopioihin verrattuna pieniä eroja, kuten:
  • Yhden napin käyttö ilman hankalia säätöjä.
  • Hiljaisempi ääni.
  • Parempi valmistusnopeus.
  • Turvallisempi käyttäjälle.
  • Huomattavasti parempi toimintavarmuus.
  • Helpompia käyttää automatiikan takia.
  • Voit käyttää kuljetuslaatikkoa pöytätasona.

Lämpötilan hankala säätäminen ja hattarasokerin polttaminen kuuluu menneisyyteen. Tässä mallissa on automaattinen lämpötilan ja jäähdytyksen säätö, eli painat vain hattaranapista ”on” tai ”off”, eli ”tee hattaraa” tai ”älä tee hattaraa” – hattarakone hoitaa lämpötilan säätämisen ja jäähdytyksen itsestään. Tämän hattarakoneen lämpenemiseen menee vain muutama sekunti. Kaksikerroksisen lämmityselementin ansiosta kapasiteetti on suuri – yhden hattaran tekemiseen menee vain puolisen minuuttia. Suoravetomoottori on luotettavampi ja hiljaisempi kuin hihnavetoinen moottori. Kaksikerroksinen lämmityselementti tuottaa kaksi kertaa nopeammin hattaraa kuin yksikerroksinen elementti. Vikavirtasuojaus ja amerikkalainen valmistuslaatu on käyttäjälle turvallisin vaihtoehto. Muista, että hattarakoneissa on korkea verkkojännite ja ne ovat metallia. Älä laita halvempaa vuokrahintaa turvallisuuden edelle! Ammattikäyttöä varten valmistetun hattarakoneen hankintahinta on kahdeksankertainen vastaavan kokoisiin kopioihin verrattuna.

Hattarakoneen kattilavalaistuksen kirkkautta ja väriä voi vaihtaa mieluisaksi, lisäksi siihen voi valita erilaisia vilkkuvia tai väriä vaihtavia tehosteita. Hiphei ja tralala!

Mukana toimitetaan suomenkieliset ohjeet käyttöä ja alkupuhdistusta varten. Vuokrahinta ei sisällä puhdistusmaksua eikä hattarasokeria tai -tikkuja, ne löytyvät omina tuotteina. Hattarakone toimitetaan jykevässä kuljetuslaatikossa suojapussiin pakattuina ja desinfioituina. Kattila toimitetaan suojapussiin pakattuna (katso kuvagalleriasta lisätietoja).
 

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
68 cm 135 cm 68 cm 230V 7A 26 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
47 cm 70 cm 70 cm 12 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...