Flipperi Whoa Nellie!

290 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2218
 3169
 4145
 5131
 6121
 7+116

Vuokratuotteen kuvaus:

Vuonna 1957 valmistettiin flipperi nimeltään ”Continental Café”, jonka pohjalta Whoa Nellie! on suunniteltu. Ainoa flipperi, joka kulkee tarvittaessa myös kätevästi myös minikokoisessa hississä!

Tämä on yksi markkinoiden uusimpia pelejä, mutta kaikki 50-luvun vaikutteet on tarkalleen otettu huomioon – aina ulkoasusta ja pelituntumasta petsattuun puukabinettiin ja pistekellojen ääniin asti. Tässä on juuri se ”vanhan kunnon” flipperin tuntuma. Toista se oli ennen vanhaan!

Jopa neljä pelaajaa voi pelata kerralla, jolloin pallot pelataan vuorotellen. Jokaisen pelaajan pisteet näkyvät näytöllä erikseen. Vuorossa olevan pelaajan pisteet näkyvät lisäksi pelin ”mekaanisella näytöllä”, eli takataulun numerokiekoilla. Whoa!

Suosimme toimivia automaatteja. Flipperi toimitetaan puhdistettuna (myös lasin alta) ja teknisesti toimivana.

 

Tekniset tiedot: katso tästä minimivaatimukset kuljetusreittiä, kuten hissejä ja ovia varten. Hankalan käsiteltävyyden takia flippereitä voi lähtökohtaisesti vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
74 cm 190 cm 138 cm 230V 2A 96 kg

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
60 cm 160 cm 53 cm 60 kg / 6 osaa

Saatat myös pitää...