Euron kampanja* Desinfiointisarja

1 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Vuokratuotteen kuvaus:

*Euron kampanjatuote: tämä tuote saatavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 599 eur +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1100 eur +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Euron tuotteita saatavissa rajoitettu määrä. 
  • A4 -käyttöohjeita pelialueelle
  • Käsidesiä pelaajille
  • Isopropanolia kosketuspintojen / nappien desinfiointiin
  • Puhdistuspyyhkeitä
  • 100 kasvomaskia
Pidä hauskaa vastuullisesti! Desinfiointisarja sisältää 300ml pullon isopropanolia pintojen puhdistukseen, puhdistuspyyhkeitä sekä käsidesiä ja A4 -ohjeita aineiden suositustenmukaiseen käyttöön. Ohjeet ovat myös tarpeellisia: kädet tulee desinfioinnin lisäksi muistaa pestä saippualla. Saippua on suositusten mukaan tehokkain ja käsidesi toiseksi tehokkain vaihtoehto käsien puhdistamiseen. Käsidesi toimii oikein käytettynä melko tehokkaasti (eli niin, että se hierotaan kuivaksi asti) – muussa tapauksessa pelkän käsidesin käyttö ilman pesua voi pahimmillaan edesauttaa tautien leviämistä. Pelien kosketuspintoja kannattaa puolestaan desinfioida isopropanolilla. Isopropanoli on tutkitusti tehokas desinfiointiaine, ja se haihtuu pinnoilta kokonaan, jälkiä jättämättä.

Saatat myös pitää...