Cashbox setelipeli

500 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2375
 3292
 4250
 5225
 6208
 7+200

Vuokratuotteen kuvaus:

Iso ja näyttävä laite on varma katseenvangitsija! Peli koostuu kahdeksasta osasta, joten asentaminen onnistuu useimpiin tiloihin. Seinät ovat särkymätöntä muovilasia. Pelin idea on yksinkertainen: astu sisään cashboxiin ja kerää mahdollisimman monta seteliä merkityn viivan yläpuolelta. Peliaika on normaalisti 30 sekuntia, mutta sitä voidaan säätää asennettaessa tarpeen mukaan sopivaksi. Seteleiden poimiminen ilmasta näyttää helpolta, mutta vaatii yllättävän paljon nopeutta ja tarkkuutta. Mikäli ”vaikea” ei vielä riitä, niin voit laittaa setelikasaan pienen määrän poikkeavia seteleitä, joita yritetään sieltä ilmasta sitten saalistaa. Peli toimitetaan tarvittavalla määrällä seteleitä.  Cashboxin valaistus on säädettävissä. Valitse jokin useasta valo-ohjelmasta.
Cash Box -setelipelin ikkunat ja pelisetelit saa brändättyä tarpeen mukaan – kysy lisätietoja!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Cashbox setelipeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
120 cm 261 cm 192 cm 230V 6A 160 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 227 cm 120 cm 77 kg / 8 osaa

Saatat myös pitää...