Bingo

99 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 274
 358
 450
 545
 641
 7+40

Vuokratuotteen kuvaus:

Pieni ja helposti kuljetettava bingopeli. Pelin tavoitteena on kerätä vaakasuoria rivejä. Yhdessä kupongissa on kolme riviä. Yleensä pelataan ensin yhtä riviä, jonka jälkeen haetaan täyttä kuponkia, eli kaikkia kolmea riviä samasta kolmirivisessä kupongista.
Kupongin numerot on lajiteltu pystysarakkeisiin, jotta pelin seuraaminen olisi pelaajille helppoa. Ensimmäisessä sarakkeessa on vain numeroita yhden ja yhdeksän väliltä, viidennessä sarakkeessa vain 40 ja 49 väliltä ja niin edelleen.
Kätevä tarkistusjärjestelmä jolla tarkistat nopeasti kupongissa olevat osumat sekä mahdolliset virheet – syötä vain kupongin sivussa oleva numerosarja.
Salkku sisältää kaikki pelitarvikkeet: 100 tussia, paksu nippu kuponkeja sekä itse bingokoneen ja ohjeet.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
25 cm 45 cm 10 cm 230V 0,5A 10 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
17 cm 45 cm 35 cm 10 kg / 1 osaa

Kasino- ja arvontalaitteet ovat viihdekäyttöä varten eikä peliin osallistumisesta, peliseteleistä, poleteista tai merkeistä saa vaatia rahaa tai mitään muutakaan vastiketta. Pelaamisen tulee olla ilmaista.

Saatat myös pitää...