SEGA Showdown -ajosimulaattori (2 kpl. linkitettynä)

750 +alv. / 1:n vrk.

Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia koriin ja lähetä saatavuuskysely. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme laitteiden saatavuuden halutulle ajankohdalle mahdollisimman pian.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) Hinta/vrk
 2563
 3438
 4375
 5338
 6313
 7+300

Vuokratuotteen kuvaus:

SEGA:n Showdown on nappivalinta, jos etsit modernia ajopeliä huippulaatuisella ajotuntumalla ja isolla, tarkalla näytöllä. Ihan kuningasvalinta kaikille yleisöille, jotka arvostavat arcade -pelejä. Sopii hyvin myös messuosaston vetonaulaksi (valaistut yläosat voi brändätä!). Linkkikaapelin pituus on viisi metriä, joten pelit voi sijoittaa halutessaan eri tavalla kuin kuvissa, jossa ne ovat vierekkäin.
Pelin kesto on muutaman minuutin. Pelaaja(t) valitsevat pelin alussa haluamansa pelimuodon – vaihtoehtoina on esimerkiksi tavallista rata-ajoa tai eri versioita romurallista. Meidän mielestä kaikista hauskin näistä on nimeltään ”Demolition” – siinä ajetaan romurallia korkealla olevalla kentällä. Demolitionissa pisteitä saa joko toisen romuttamisesta tai siitä, kun saat toisen työnnettyä reunalta alas. Ihan hulvattoman koukuttavaa!
  • Voi pelata yksinpelinä tai kaksinpelinä.
  • Loistava grafiikka ja isot näytöt.
  • Kunnon ratit Boost -napeilla ja force feedbackilla.
  • Kulkee osissa – katso kuvagalleria.
  • Hyvä kisalaite! Kerätyt pisteet näkyvät aina pelin lopussa.
Tässä ei ole sitä monesta ajopelistä tuttua ominaisuutta, jolla häviöllä oleva pelaaja saisi enemmän vauhtia. No mercy, paras voittakoon! 
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia SEGA Showdown ajosimulaattoria / rallisimulaattoria voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa :
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
123 cm (x2 kpl) 217 cm 172 cm 230V 1,5A (x2 kpl) 440 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
85 cm 192 cm 122 cm 120 kg / 6 osaa

Saatat myös pitää...